Home  /   Om mig

Om mig

Här kan du läsa mer om mig, Alfons Haal, grundare av Haal.se.

Jag är en äventyrlig kille som älskar att vara ute och röra på mig och arbeta med mina stora passioner i livet- nämligen cykling och webb. Jag har studerat IT samt webbutveckling och jobbat några år som webbutvecklare för Mobilbet. För några år sedan bestämde jag mig för att starta upp mitt eget företag som heter Webbyrå Haal.
Jag är ingen person som tycker om att sitta på ett kontor hela dagarna, för mig är det viktigare att ha kul och att uppleva saker snarare än att bara tjäna stora pengar. Jag älskar friheten att kunna jobba från vart jag vill i världen och det ger mig möjlighet att både utvecklas och arbeta bättre vilket medför nöjdare kunder.
Förutom min starka strävan efter att utvecklas och hela tiden bli bättre så är jag är en mycket flexibel person som är van att ta ansvar för stora projekt och har en förmåga att se var behoven finns.

Mina största intressen i livet är äventyr som cykelsport och att växa som entreprenör. Jag utför mina projekt på kort tid och jag levererar alltid webbsidor av hög kvalitet. Jag har alltid gillat att träna och jag fastnade för cykling i tonåren, sedan dess har jag även tävlat. Idag tävlar jag inte lika mycket men tränar cykling så fort jag har tid. Man kan säga att jag arbetar från cykelsadeln, då jag ofta har med mig min laptop.

Namn: Alfons Haal
Bor i: Stockholm
Intressen: Cykling, löpning, teknik och datorer
Yrke: Webbutvecklare